Facebook Google Plus Instagram YouTube

MerinoWooly.ro – Decoratiuni impletite (RO)

MerinoWooly.ro  este un magazin online care comercializeaza paturi din lana merinos 100%, fulare din lana merinos impletita, decoratiuni impletite din fire gigante, traverse de pat, covoare din lana impletita manual si culusuri pentru animale de companie.

Dacă sunteți în căutarea unui element decorativ din lână impletita, o patura țesuta cu fire uriașe, o eșarfă specială din lână Merino, un pat pentru pisici sau câini, un covor țesut, chiar și un covor rotund sau o traversă pentru pat, toate realizate din cea mai moale, mai caldă și mai confortabilă lână, websiteul merinowooly.ro este locul potrivit.

Paturile impletite, decorațiunile din lână cu fir gigant și fularele împletite sunt realizate folosind tehnica specială de impletire manuala care face ca fiecare împletitură să fie unică.

La Merino Wooly puteți găsi o mare varietate de culori și dimensiuni ale acestor pături frumoase și confortabile, potrivite pentru un cadou pe care doriți să îl faceți celor dragi sau dvs.

Paturile cu fir gigant Merino Wooly au o mare varietate de utilizări și arată uimitor, fiind folosite ca o pătură groasă așezată pe pat sau canapea. Paturile groase din lână vor oferi dormitorului tău un aspect elegant. Paturile țesute vor crea căldură și confort în zona de relaxare.

Fiecare pătură este confecționată 100% lână merino pură cu fire cu o grosime de numai 21 microni. Succesul lânii Merino constă în fibrele sale fine și în modul unic în care se simt la atingere. Lana fină oferă paturilor împletite capacitatea de a se indoi mai mult decât orice altă fibră.

Fularele din lana Merinos impletita manual sunt un element care confera caldura dar sunt și o piesă de detaliu pentru ținute.

Un covor din lână 100% merino oferă o notă naturală și caldă fiecărei case, transformând orice spațiu într-un colț relaxant, un astfel de covor țesut manual fiind accesoriul perfect pentru camera de zi și dormitor.

Patul pentru animale de companie realizat din cea mai fină lână Merino țesută este un cuib minunat pentru pisica sau câinele tău și îi permite să doarmă sau să se relaxeze.

Sectiunea de blog contine postari cu informatii interesante despre avantajele lanii merinos si a modurilor in care acesta poate fi folosita.

Bucurați-vă de culorile vibrante din lână Merino și impletiti-vă propriul decor 100% din lână Merino folosindu-va de oferta de ghemuri de lana Merinos 100% naturala de la Merino Wooly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *